تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
اس ام اس بي نهايت

اس ام اس بي نهايت

اس ام اس تبريك سال 93 - اس ام اس 93 - اس ام اس هاي تبريك سال 93- اس ام اس چهارشنبه سوري - اس ام اس عاشقانه 93

راهنمای ارسال مطلب در وبلاگ قسمت 2

گوگل و وبلاگ شما(درس اول

بعد از توضیح اهمیت وجود کلمات کلیدی در قسمت عنوان یک صفحه در جهت بدست آوردن رتبه ای برتر در نتایج جستجو به قسمت دیگری که یکی از بیشترین اهمیت ها را دارد می پردازیم یعنی خود متن مطلب یک صفحه (گرچه مکانی که در درس آینده به آن خواهم پرداخت نیز اهمیتی تقریبا به همین اندازه دارد).





همیشه هنگامی که مطالب خود را برای انتشار بر روی وبلاگتان می نویسید به یاد داشته باشید که این متن یکی از همان جاهایی است که گوگل آن را برای یافتن کلمات کلیدی آنالیز خواهد کرد. اغلب می بینم که برخی وبلاگ نویسان و حتی گاهی برخی سایت ها و خصوصا سایتهای فروشگاهی در آخر مطلب خود کلماتی را با عنوان کلمات کلیدی و ... ذکر می کنند، یعنی کلمات را فهرست وار و بدون هیچ منطقی فقط در جهت بهبود رتبه ی خود در موتورهای جستجو می آورند که البته این ترفند تا حدودی مؤثر است اما به هیچ وجه کاری حرفه ای نیست. کار حرفه ای این است که این کلمات در خود متنی که کاربر آن را مطالعه می نماید وجود داشته باشد که این بستگی به ظرافت و تونایی نویسنده در جاگذاری کلمات در جمله ها دارد مثلا به دو جمله ی زیر دقت کنید:

منظور من از هر دو جمله ی بالا یک چیز است پس بهتر است من از عبارتی استفاده کنم که کلمات کلیدی بیشتری را در رابطه با آن مطلب داراست و یقیناً جمله دوم را انتخاب خواهم کرد.
گاهی با اضافه کردن یک حرف اضافه مانند (و = and ) یا (یا = or) و ... می توان کلمات کلیدی بیشتری را (بدون آنکه هدف شما برای قرار دادن کلمات کلیدی بیشتر نمایان باشد) وارد متن نمود یا هنگامی که کلمه ای می آورید معادل (یا مترادف) آنرا در داخل پرانتز هم بیاورید و بسیاری نکته های دیگر که پی بردن شما به آنها چیزیست که باعث تفاوت شما میان یک وبلاگنویس حرفه ای و غیر حرفه ای خواهد شد.
فراموش نکنید که هر کاری اندازه ای دارد و نباید تلاش برای افزودن کلمات کلیدی باعث طولانی شدن مطالب شما گردد.

در درس بعدی تگهایی که در بخش قالب هستند (متاتگ keywords و متاتگ description ) را شرح خواهم داد


برای آنکه گوگل بتواند لینک یک صفحه را در نتایج جستجوهایش به نمایش در آورد پیش از هر چیز باید آن صفحه را شناسایی کرده باشد. گوگل از دو راه می تواند صفحات جدید را شناسایی کند یک راه این است که گوگل هنگام بازدید از یک صفحه تمام لینکهایی که در آن صفحه قرار دارند (در آن صفحه لینک شده اند) را نیز به دایرکتوری خود اضافه کند و سپس با رفتن به هر کدام از آن لینک ها، لینکهای جدیدتر را نیز کشف کند. و به این ترتیب به شیوه ای درختی لینکها به گوگل اضافه می شوند به همین دلیل است که برخی از روبات گوگل با عنوانهایی مانند خزنده ی گوگل یا اسپایدر (عنکبوت) گوگل یاد می کنند.

پس در اینجا می توان به یکی دیگر از اهمیتهای درس قبلی پی برد و هر چه لینکهای داده شده به یک صفحه بیشتر باشد مطمئنا گوگل سریعتر آن صفحه را خواهد یافت. از نکات قابل توجه این است که گوگل از صفحات پر اهمیت تر ( صفحاتی که پیج رنک گوگل بالاتری دارند) در فاصله ی زمانی کمتری بازدید می کند.

اما راه دوم برای اینکه گوگل یک صفحه ی اینترنتی را شناسایی کند شناساندن دستی است که برای این کار کافی است به لینک http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl بروید و در قسمت url آدرس وبلاگ و در قسمت کامنت توضیح کوتاهی درباره ی وبلاگ خود وارد کرده و با وارد نمودن متن تایید دکمه ی add url را کلیک کنید تا لینک شما اضافه شود.

اما در هر صورت نباید انتظار داشته باشید که گوگل سریع لینک را قبول کرده و آنرا در نتایج به نمایش در آورد.

برای مطمئن شدن از اینکه گوگل آن لینک را پذیرفته یا خیر می توانید با جستجوی عبارت site:yoursite.com در گوگل از این موضوع اطمینان حاصل کنید (به جای عبارت yoursite.com آدرس وبلاگ خود مثل mjmafi.blogfa.com را وارد کنید) مثلا در لینک http://www.google.com/search?q=site:blog-fa.com مشخص شده است که لینک سایت blog-fa.com پذیرفته شده همچنین تمام لینکهایی که وابسته به این آدرس هستند و در گوگل پذیرفته شده اند نیز به نمایش در خواهند آمد عدم نمایش لینک نشانگر آن است که گوگل هنوز آن صفحه را شناسایی نکرده است. (برای تست مطالب جدید تر هم می توانید لینک اختصاصی آن مطلب را به جای عبارت yoursite.com قرار دهید مانند : http://www.google.com/search?q=site:blog-fa.com/post-155.aspx )

http://ali-ae93.blogfa.com,http://naznazi.limooblog.com/,http://athlete.ir/,http://basiji-2013.blogfa.com,http://bzpic.ir/,http://heshoo.persianblog.ir,http://amarch.persianblog.ir,http://amin2.blogtez.com/,http://eshgh737.blogdehi.com/,http://medad-kamrang.ir/
وبلاگ,وبلاگ نویسی,آموزش وبلاگ نویسی,سایت,طراحی سایت,ارسال مطلب در وبلاگ,ارسال مطلب در سایت,افزایش پیج رنک,گوگل,انتشار مطالب در وبلاگ,آموزش بلاگ نویسی,ثبت سایت,درج سایت در گوگل,سئو,بک لینک,افزایش بازدید,ویرایش وبلاگ,ویرایش صفحات وبلاگ,آماده کردن وبلاگ
برچسب ها : وبلاگ,وبلاگ نویسی,آموزش وبلاگ نویسی,سایت,طراحی سایت,ارسال مطلب در وبلاگ,ارسال مطلب در سایت,افزایش پیج رنک,گوگل,انتشار مطالب در وبلاگ,آموزش بلاگ نویسی,ثبت سایت,درج سایت در گوگل,سئو,بک لینک,افزایش بازدید,ویرایش وبلاگ,ویرایش صفحات وبلاگ,آماده کردن وبلاگ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 28 فروردين 1393ساعت 15:07 توسط مصطفي | تعداد بازديد : 1103 | |

مراحل ایجاد وب وب سایت چیست؟

مراحل ایجاد وب وب سایت چیست؟

ایجاد کردن ساختن هر شی وسیله ایی مراحلی را حاوی می شود. در اینجا برای شما مراحل طراحی وب سایت که حاوی 5 وهله مهم است ، در ذیل تشریح می نماییم.

ادکلن

شما می توانید با بررسي هر بخش و مقالات مربوط به آن، با کلیک بر روی نام های پرنگ شده به مقاله مورد نظر رفته به طور کامل با هر مفهوم آشنا شوید.

مراحل ایجاد وب سایت

مراحل ساختن یک وب وب سایت نیز ترتیبی دارد:

1- ابتدا گزینش نام مناسب برای وب وبسایت که در مبحث دامنه در مورد آن شرح مفصل داده ایم.

2- ثبت نام سایت یا ثبت دامنه جهت اینکه نام سایتمان منحصر به فرد باشد.

3- طراحی صفحات وب بوسیله شرکـت های طراحی سایت مثل شرکـت طراحی سایت مبنا.

4- خریدن یک فضای بر بستر اینترنت، که در بحث میزبان وب یا host می توانید با آن آشنا شوید.

5- آپلود وبسایت طراحی شده بر روی محیط خریداری شده یا میزبان وب، برای اینکه بر روی بستر اینترنت برای نمایش به عموم قابل استفاده باشد.

نکته: تذکر داشته باشد در طراحی سایت اصول طراحی سایت و اصول سئو سایت را رعایت نمایید.
برچسب ها : طراحی سایت,طراحی وب سایت,طراحی سایت ارزان,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 4 آبان 1395ساعت 22:19 توسط مصطفي | تعداد بازديد : 770 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد