تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
توضیحات کوتاهی در مورد مشاغل خانگی در حوزه کشاورزی

اس ام اس بي نهايت

اس ام اس تبريك سال 93 - اس ام اس 93 - اس ام اس هاي تبريك سال 93- اس ام اس چهارشنبه سوري - اس ام اس عاشقانه 93

توضیحات کوتاهی در مورد مشاغل خانگی در حوزه کشاورزی

توضیحات کوتاهی در مورد مشاغل خانگی در حوزه کشاورزی

1-امروزه دهها هزار سوژه کشاورزی در جهان مطرح است که متاسفانه از قرن ها پیش تا به امروز فقط 214 نوع آن در ایران شناخته شده و تولید میگردد که اکثرا"کالای استر تژیک بوده و با تحمل زیانی فراوان تولید و عرضه میگردد.
2-طبیعت بالغ بر 33000 میلیارد دلار در سال بدون دخالت بشر تولید وعرضه مینماید.
3-34% از شاغلین کشور در زمینه کشاورزی دخالت دارند .
4-تعداد بیشماری از میوه ها را نه ایرانی دیده نه میشناسد.
5-دانشگاههای کشور مانند قرن های گذشته به آموزش کاشت یونجه و جو وپنبه مشغولند در حالیکه امروز در صنایع غذایی یا تولید لوازم آرایشی وداروئی و سایر نیازهای بشر طبیعت و کشت و کار نقش بسزایی ایفا میکند .
6- تجارت جهانی گیاه بالغ بر 440 میلیارد دلار است که سهم ایران در حد صفر میباشد.
7-امروزه گیاهانی در جهان تولید میگردد که از حداقل 5 دلار تا 120 دلار در کیلو ارزش جهانی دارد.
8-چنانچه به بورس مارسی یا فرانکفورت مراجعه شود در خواهید یافت که بابونه تجارتی بالغ بر13میلیارد دلار و سیر معادل 9 میلیارد دلار در تجارت جهانی حضور دارد.
9-در یکصد هکتار کشت آلوئه ورا سالانه معادل 300 میلیون دلار درآمده ایجاد میکند که به یکصد وبیست فر آورده تبدیل میگردد که ارزش افزوده ای تا 1000درصد را شامل میشود .
10-کشت و صنعت بلوبری و کرامبری در آمریکا که علاوه بر مصرف میوه تازه آن در نوشابه –شیر –شیرینی وکیک شرکت نموده وبه تجارب چندین میلیون دلاری در ایالات ماسا چوست تبدیل گشته است ولی ایرانیان دربی خبری کامل بسر میبرند.
11-چنانچه بتوان جامعه ایران را به دنیای جدید کشاورزی رهنمون شد سرمایه ای معادل 300برابر نفت ایران وایجاد میلیون ها شغل رابه دنبال دارد .
12-با هدایت جوانان تحصیل کرده کشور به سمت کشاورزی علمی و مدرن امروزه که با سرمایه اندک قابل اجراست و در آمد جایگزین ارزندهای بجا ی نفت را میتوان در این صنعت جستجو نمود .
13- در این نوع کشاورزی و در هر سرزمینی با هر میزان آب و هرنوع خاک بستر مناسبی برای گیاهان یا میوه های مخصوص آن اقلیم خواهد بود و چنانچه به صنایع تبدیلی آن اندیشه شود بیش از 70000 فر آورده را شامل میگردد.
14-کشور ما سالانه 45 میلیون تن ضایعات کشاورزی تولید میکند که اگر کیلویی 300 -400 تومان بر آوردگرددمعادل 20 میلیارد دلار ضایعات کشور ایران است که بخش اعظم آن قابل
استفاده و در آمد زا خواهد بود .بعنوان مثال 6000تن هسته انگور در ارومیه که می تواند به روغن هسته انگور تبدیل شده تا از وادرات آن جلوگیری شود .
15- پوست میوه ها که در کارخانجات کمپوت سازی به صورت ضایعات دور ریخته میشود به صنایع بزرگی تبدیل می شود که برای نوشابه وشیرینی وکیک وطعم دهنده ها مورد استفاده قرار گیرد .شرکت های اروپائی پوست لیمو، پرتغال و سیب وگلابی و غیره را بصورت پودر در آورده و کیلویی 30یورو به بازار عرضه مینمایند .
16- سالانه مقدار 6000 تن اسانس مصنوعی به ارزش 200 میلیون دلار به کشور وارد میشود که اکثرا"سرطان زا وخطرناکند .در حالیکه جوانان ایران قادر به تولید اسانس های طبیعی بوده که جایگزینی شفا بخش و سالم بوده و صرفه جویی ارزی آن قابل توجه است .
17-اینجانب موفق به تولید نوشابه های گازدارشفا بخش ازطبیعت شده که برای اولین باردرجهان عرضه خواهد شد.همچنین سیگار بدون نیکوتین که برای درمان سرما خوردگی و زکام و سرفه مناسب است از گیاهان وحشی ایران تولید گردیده .
18-دریک متر مربع خاک با کاشت گل انگشتانه و استخراج دیژ یتیا لین معادل 20 میلیون تومان سود آوری خواهد داشت .
19-برای آگاهی بیشتر نمونه هایی از محصولاتی که از مواهب طبیعت ایران بدست آمده تقدیم میگردد تا به توانمندی و قدرت اقتصادی سرزمین ایران بیشتر آگاهی یافته و از خواب طولانی پس از قرن ها به بیداری و پویایی روی بیاوریم .
20 – بخش زیادی از محصولات کشاورزی در منازل و با استفاده از لیست ماشین های خانگی که به پیوست ضمیمه گردیده است ارزشی معادل یک میلیون تومان تا 10 میلیون تومان دارد میتواند به محصول یا فرآورد تبدیل گردد. در حقیقت هزاران خانواده به جای وام اشتغال دستگاه اشتغال تحویل گرفته و مواد اولیه تولید شده توسط کشاورزان را در خانه ها به محصول نهایی تبدیل نمایند که این روش ( ( Home business صدها هزار شغل رادر خود دارد.
پیشنهادات:
1-با ایجاد موزه گیاهان جهان در تهران علاوه بر سود آوری سرشار این مرکز جوانان ایران را با گیاهان ودرختچه ها و درختان ارزشمند که در صنایع گوناگون نقش آفرینی میکند آشنا می سازد . در این موزه با گیاه –روش کاشت وبرداشت و قابلیت تبدیل آن در صنایع گوناگون و یا قیمت جهانی آن آشنا شده و با خرید اطلاعات مربوطه و بذر آن تحول اساسی در ساختار کشاورزی کشور وایجاد چند میلیون شغل وتولید کالای ارزنده صادراتی را شاهد باشیم .این سرمایه گذاری که بسیار سود آور بوده و برای کشور ایران در خاورمیانه که مبتکر آن است بالندگی فراوانی برای ایران وایرانی بدنبال دارد و این طرح را در 600 شهر میتوان بازسازی نمود .
2- ایجاد بنیان بذر:این مرکز دهها هزار بذر و اطلاعات مربوط به آن را در اختیار ایرانیان قرار داده که حتی در حیاط خانه وپشت بام به این امر روی آورده وچون در آمده ارزنده ای دارد کمک زیادی به اقتصاد خواهد نمود .
3-آموزشی مدیران :با انتخاب چندین مدیر آگاه – علاقه مند و وطن دوست میتوان این طرح و ایده را آموزشی داده وبا انتشار مجله ماهانه و یا استفاده از صدا وسیما دگرگونی وتحولی بزرگ رادر کشور شاهد بود.
4-ایجاد باشگاه اشتغال : با تاسیس باشگاه اشتغال دری به روی جوانان ایران بگشانیم که با مراجعه به آن مرکز برای هر ایرانی با هر سن و سواد و پول . در هر کجای کشور طرح های کوچک و بزرگ را متناسب با توان اندک جوانان پشنهاد نموده و مسیر راهنمائی و هدایت نمود.
در این طرح هزاران ماشین خانگی که هر ماشین به یکصد خانواده در اقصی نقاط کشور فروخته خواهد شد هزاران فرآورده از طبیعت را تولید و به بازار داخل و خارج عرضه نموده بعنوان مثال : انواع شکلات و شیرینی و خوشبو کننده و لیف حمام و چای و مواد مصرفی خانگی از جمله این فعالیت ها است که18000 نوع ماشین خانگی به پیوست تقدیم میگردد.
5-استفاده از طبیعت ایران:ارزش پاره ای لز برگ درختان و پاره ای از گیاهان که با ریزش برف هر ساله میلیارد ها دلار را با خود مدفون میسازد و با قطع درختان وتبدیل آن به هیزم جنایت هولناک را مرتکب میشویم که دارای ارزشهای جهانی بوده و از بازارهای مناسبی برخوردار است.بعنوان مثال :
1-برگ درخت نمدار هر کیلو 15 دلار
2-گزنه هر کیلو 14 دلار
3-گل کوچه سبز وحشی هر کیلو 40 دلار و نظایر آن
برچسب ها : مشاغل خانگی,هنر در خانه, مشاغل خانگی پر درآمد,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 8 مرداد 1394ساعت 20:27 توسط مصطفي | تعداد بازديد : 1039 | |